Halálos közúti baleset Szentkirályszabadjánál

MTI
2008.05.27. 17:43

Életét vesztette egy idős férfi abban a közúti balesetben, amely kedden délután történt a Veszprém megyei Szentkirályszabadja határában - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A Veszprém és Balatonalmádi közötti útszakaszon, Szentkirályszabadja határában nagy sebességgel hajtott személykocsijával egy idős férfi, aki egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, majd frontálisan ütközött a vele szemben, Balatonalmádi felől érkező autóval - mondta Dániel-Tóth Zoltán, megjegyezve, hogy a vétlen autóba hátulról még beleszaladt egy kisteherautó is.

A gyorshajtó autós a kórházba szállítást követően életét vesztette - közölte a szóvivő. Hozzátette: idős női utasát könnyebb sérülésekkel vitték a veszprémi kórházba. A vétlen autóst súlyos sérülésekkel szállították kórházba - jegyezte meg a szóvivő, aki azt is elmondta, hogy a harmadik autó sofőrje nem sérült meg.

Szentkirályszabadjánál az utat teljes szélességben lezárta a rendőrség, s a forgalmat a falun át elterelte - közölte Dániel-Tóth Zoltán.