Hármas karambol miatt nagy a torlódás az M0-áson

Index
2008.09.03. 14:12

Egy karambol miatt komoly torlódásra kell számítaniuk azoknak az autósoknak, akik az M0-ás M5-os felé tartó szakaszán járnak. Az Index értesülései szerint nem sokkal fél kettő előtt két kamion és egy személyautó összeütközött, és a forgalom szinte teljesen leállt, több kilométeres kocsisor alakult ki.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette a hírt, tájékoztatása szerint a 21. kilométerszelvénynél egy kamion állt műszaki hiba miatt - leállósáv nem lévén - a külső sávban. Egy mögüle érkező kamion vezetője későn vette észre, hogy a nyergesvontató áll, és belerohant a mozdulatlan járműbe. Az ütközéstől a belső sávba csapódott, ahol egy ott haladó személyautót a pályákat elválasztó betonkorlátnak lökött.

A hármas ütközésben szerencsére nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős, a személyautó szinte teljesen összeroncsolódott. Az érintett autópálya-szakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére egy sávon halad a forgalom, emiatt hosszú órákig torlódásra kell számítani.