Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két fiatal meghalt egy autóbalesetben Dunaújvárosban

2008.09.06. 08:04

Két fiatalember meghalt, kettő pedig súlyosan sérült a szombatra virradó éjszaka egy Dunaújváros belterületén történt balesetben.

Az édesapja tulajdonát képező gépkocsit egy 18 éves fiatalember vezette, aki egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve, feltehetően a nagy sebesség miatt, a menetirány szerinti jobb oldalon elhagyta az úttestet, és fának ütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset következtében a kocsit vezető fiatal és a bal hátsó ülésen helyet foglaló 16 éves utasa a helyszínen meghalt, az autóban utazó másik két - 17 éves - fiatal pedig nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A fiatalok használták a biztonsági övet, és ittasak sem voltak. A baleset körülményeinek feltárására és a felelősség megállapítására a dunaújvárosi rendőrkapitányság vizsgálatot indított.