Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két kábítószeres ügy 23 gyanúsítottal Szabolcsban

MTI
2008.09.16. 13:13

Két kábítószeres ügyben folytat eljárást a mátészalkai rendőrkapitányság; együttesen 23 gyanúsítottat hallgattak ki eddig, s további gyanúsítások is várhatók.

A kapitányság három esetben olyan emberek ellen is eljárást indított, akik kábítószer hatása alatt vezettek gépkocsit.

Az egyik kábítószeres ügyben még július 30-án indult nyomozás, miután két fiatalkorú lánynak adott marihuánát egy mátészalkai férfi, s az egyik drogfogyasztó rosszul lett.

A nyomozók végül két kábítószer-terjesztőt és 11 drogfogyasztót hallgattak ki. Az eljárás során előzetes letartóztatásba került egy 45 éves nyíregyházi nő, akinek lakásában kokaint, marihuánát és ecstasyt találtak.

A másik ügyre egy közúti ellenőrzés során a múlt héten figyeltek fel a mátészalkai rendőrök, egy gépkocsiban öt olyan ember ült, akik kábítószer hatása alatt voltak.

Két terjesztőt fogtak el, a drogfogyasztók száma pedig ebben az ügyben nyolcra nőtt, de az eljárás további szakaszában újabb lebukások várhatók.