Ivó, Milán
EUR 383,58 Ft
USD 365,70 Ft
5 °C
26 °C

Fitneszszalon kutyáknak

MTI
2002.01.03. 05:59
A karácsonyi ünnepek alatt felszedett hájuktól ezentúl kutyák is megszabadulhatnak Svájcban. A tessini Rancatéban ugyanis két hölgy fitneszszalont nyitott az ember legjobb négylábú barátai számára. Az "Aquadog" elnevezésű szalon fő attrakciója egy kutyaúszómedence - mondta el Gina Caminada, a tulajdonosnő. Emellett villanymotorral működő kutyafutószalag is elősegíti a felesleges kilók leadását. Caminada asszony, aki kolléganőjével, Monica Soverával együtt alapította a kutyafitneszszalont, rámutatott, hogy az ebeknek is vannak súlyproblémái és szenvednek a sok üléstől. Az újonnan létesült szolgáltatás különösen azoknak a gazdiknak előnyös, akinek nincs elegendő idejük foglalkozni kutyájukkal.

A két svájci hölgy angol versenyagarak tréningklubjairól vett mintát az "Aquadog" megnyitásához. Svájci állatorvosok ugyanakkor figyelmeztettek: a napi kutyasétáltatást nem pótolja a fitneszszalon egyszeri felkeresése sem a gazdik, sem ebeik számára - olvasható az AFP jelentésében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!