Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Atombunkerba bújt az ünnepek elől

MTI
2002.01.03. 14:40
Sörszomja idő előtt a felszínre űzte "karácsonybiztos" bunkeréből azt a brit férfit, aki a föld alá bújt, hogy megússza az ünnepekkel járó kellemetlenségeket. A 30 éves Colin Wood eredetileg két hétre bérelte ki a London közelében lévő atombiztos bunkert, és 300 fontot fizetett érte. A bunker bérbeadója csodálkozott, hogy talált bérlőt a karácsonyi és szilveszteri időszakra, ám Wood elmegyarázta neki, hogy nagyon utálja az ajándék nyakkendőket, a hülye rokonokat, az elcsépelt pulykavacsorát, a borzasztó tévéműsorokat, meg az egész ünnepi felhajtást.

A két hetet azonban Wood mégsem használta ki maradéktalanul. Nem a családja hiányzott neki, hanem a sör. Annyira epedezett egy pintnyi után, hogy félidőben felugrott egy kocsmába, utána pedig már nem volt kedve visszamenni, pedig a bunkerbérleti szerződés szerint még mindig lent lehetne -jelentette a Reuters.