Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négyhónapos sorbanállásra vállalkozott két Csillagok háborúja rajongó

Ananova
2002.01.04. 18:41
Megkezdte a sorbanállást két amerikai Csillagok háborúja rajongó, hogy láthassák kedvenc filmjük következő részét, amelyet csak négy és fél hónap múlva fognak bemutatni. Bár a Csillagok háborúja 2: A klónok támadása bemutatója május 16-án lesz világszerte, Jeff Tweiten és John Guth a seattlei Cinerama előtt már felállították sátrukat. Tweiten célja, hogy új világrekordot állítson fel sorbanállásban. Továbbá létre akar hozni egy weblapot, ahol írásban és képekben bemutatja a várakozásuk alatti eseményeket.

Tweiten egy évvel ezelőtt gondolta ki az egészet. "Eredetileg két évig akartam egyhuzamban sorban állni, de rájöttem, azt nem tudom megcsinálni. Ezért úgy gondoltam, milyen remek ötlet így kezdeni az új évet" - mondta. Guth hozzátette: "Amikor Jeff egy évvel ezelőtt elmondta az ötletét, úgy gondoltam, ez egy baromság, de meggyőzőtt, hogy jó szórakozás lesz, és muszáj volt csatlakoznom."