Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrkocsiknak rontott a menekülő autótolvaj

MTI
2002.01.14. 06:09
Két rendőrkocsinak is nekirontott egy menekülő autótolvaj a hétfőre virradó éjszaka fél egy tájban Baján - tájékoztatta az MTI-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ferenczi László alezredes közölte: az egyik kocsiban ülő két rendőr megsérült. Őket a mentők kórházba szállították - sérülésük foka egyelőre nem ismert, mivel az orvosi vizsgálatok még nem fejeződtek be. A szóvivő az előzményeket ismertetve elmondta, hogy az éjszakai órákban a bajai Duna-hídon nagyobb szabású ellenőrzést végeztek a rendőrök. Két, Szekszárd felől érkező autót is meg akartak állítani, azok azonban továbbhajtottak.

Az egyik jármű nagy sebességgel belerohant a rendőrség Opel Astrájába, majd továbbhajtva frontálisan nekiment az útjában álló másik rendőrségi kocsinak, egy Ford típusú autónak. A Fordban ülő két rendőr sérült meg. A szándékos karambolt előidéző vezetőt elfogták, és a megállásra kényszerített kocsiról kiderült, hogy lopott.