Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Drogkereskedelemből működik egy indiai árvaház

Ananova
2002.01.18. 10:02
Marihuána eladásából származó bevételéből működtet egy árvaházat egy indiai asszony. A hatvanéves Bobby Das bétel-diók mellett árulja a füvet a Guwahati pályaudvar egyik bódéjában. Rendőrségi források megerősítették, hogy a hatóságok elnézőek vele szemben, mert a pénzt humanitárius célokra fordítja - jelentette az Ananova.

Az árvaház története akkor kezdődött, amikor a rendőrök egy újszülöttet találtak a vonaton, és a nő elvállalta a gyerek gondozását - jelentette az Indo Asian hírügynökség. Azóta már nyolc gyermekról kell gondoskodnia. Az asszony elmondta, tisztában van azzal, hogy bűncselekményt követ el, ám szerinte ez kisebb bűn, mint az, hogy az emberek szemetesekben és vasúti kocsikban hagyják kicsinyeiket. Hozzátette, hogy sohasem koldul, és soha nem is fog, de a gyermekeknek mindig tud ennivalót adni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?