Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drogkereskedelemből működik egy indiai árvaház

Ananova
2002.01.18. 10:02
Marihuána eladásából származó bevételéből működtet egy árvaházat egy indiai asszony. A hatvanéves Bobby Das bétel-diók mellett árulja a füvet a Guwahati pályaudvar egyik bódéjában. Rendőrségi források megerősítették, hogy a hatóságok elnézőek vele szemben, mert a pénzt humanitárius célokra fordítja - jelentette az Ananova.

Az árvaház története akkor kezdődött, amikor a rendőrök egy újszülöttet találtak a vonaton, és a nő elvállalta a gyerek gondozását - jelentette az Indo Asian hírügynökség. Azóta már nyolc gyermekról kell gondoskodnia. Az asszony elmondta, tisztában van azzal, hogy bűncselekményt követ el, ám szerinte ez kisebb bűn, mint az, hogy az emberek szemetesekben és vasúti kocsikban hagyják kicsinyeiket. Hozzátette, hogy sohasem koldul, és soha nem is fog, de a gyermekeknek mindig tud ennivalót adni.