Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Jimmy megölésével vádolták nevelt fiát

Blikk
2002.01.21. 06:34
Jimmy nevelt fia, Veréb Zsolt a fogdában töltötte az ünnepeket. A fiú, aki megszólal a Kék fény ma esti adásában, azt hitte: otromba tréfa csak, hogy - bár nem hivatalosan - megvádolták Jimmy megölésével.

- Nem volt rossz a viszonyunk. Jimmy hatéves koromtól nevelt. Felnéztem rá. Kisebb konfliktusaink akadtak, de soha nem takaróztam a nevével, soha nem kértem a segítségét - mondja Csákány Tibornak, a Kék fény főszerkesztőjének Veréb Zsolt. Ő Jimmy feleségének, Editnek az első házasságából származik, és a zalaegerszegi gázolajlopás ügyében van előzetes letartóztatásban.- Jimmy bevállalt engem, de nem erőltettük a kapcsolatot. Nem véletlen, hogy nincs közös fotónk. A fényképeken mindig a Zámbók szerepeltek - folytatja Zsolt.

- A médiából tudtam meg, hogy bár nem hivatalosan, de megvádoltak gyilkossággal. Aztán a "döglött ügyek osztályáról" megkeresett egy nyomozó. Félóráig beszélgettünk, nem hivatalosan. Elmondtam: amikor felhívott az egyik rokon, hogy Jimmy meghalt, azt hittem, ez rossz vicc. Nem voltam ott, amikor meghalt. A nyomozó kérdezte, beülnék-e poligráfba. Igen, mondtam. Szerintem az olajügyekhez kellenek a nagy nevek, ezért vagyok most bent, és ezért kerültem a címlapokra. Pedig kis porszem vagyok ebben. Nagyon fájt, hogy szeretteim nélkül kellett eltöltenem az ünnepnapokat.A Jimmy-akta végül visszakerült az irattárba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?