Szilvia
5 °C
16 °C

Valami nekicsapódott a mátészalkai Fidesz jelölt autójának

MTI
2002.02.18. 12:53
Megrongálták Fülöp István, mátészalkai alpolgármester, a Fidesz-MDF országgyűlési képviselőjelöltjének személyautóját vasárnap a 49-es számú főút és a géberjén-fülpösdaróci bekötőút kereszteződésében. Fülöp István politikai provokációt gyanít az ügy mögött. Fülpösdarócról, az ottani nőszövetség farsangi rendezvényéről tartott hazafelé a feleségével és a kampányfőnökével, amikor a főút és a bekötőút kereszteződésében a kocsija szélvédőjének csapódott valami.

Beszámolója szerint az autójával megállt az elsőbbségadás kötelező táblánál, amikor hatalmas, durranásszerű robajt hallott, s az ablakon egy ötforintos nagyságú, szilánkos törés keletkezett. Valaki szándékosan rongálta meg a kocsimat; azt nem állítom, hogy az autómra lőttek, hiszen a szélvédőnek csapódott valami lehetett akár egy csúzliból kilőtt vasgolyó is - hangsúlyozta Fülöp István. A rendőrségi eljárás tényét a mátészalkai rendőrkapitányság illetékese az MTI érdeklődésére megerősítette, a vizsgálat eredményéről azonban még nincs információ.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?