Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a kecskeméti késes támadót?

2002.02.19. 11:29
Egy 28 éves férfit gyanúsítanak Kecskeméten a nyomozók az egy hete, a művészvillák közelében történt gyilkossággal - értesült a HavariaPress. Bár a rendőrség nem erősítette meg hivatalosan, a férfi környezete azonban tud az őrizetbe vételről. Amennyiben beigazolódna a rendőri gyanú, úgy minden bizonnyal szükség lesz elmeorvosi szakvéleményre is, mivel elhangzottak olyan vélemények is, hogy elmeállapota miatt nem lesz büntethető a késes támadó.

Mint ismeretes február 11-én este szúrták nyakon azt a 34 éves kecskeméti nőt, aki a támadás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta. A bíróságnak legkésőbb kedd délutánig kell döntenie arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezi-e a férfit.