Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Súlyos balesetek a fővárosban

MTI
2002.02.23. 10:22
Súlyos közúti baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a XVI. kerületben, a Rákosi út és a Szlovák út kereszteződésében. Egy Mazda személygépkocsi a Rákosi úton közlekedett a Szlovák út irányába, de a T-elágazásnál nem kanyarodott be a Szlovák útra, hanem egyenesen keresztülhajtott azon. Az út túloldalán kiszakított a helyéből egy szalagkorlátot, egy útjelző tábla és egy fa között elrohant a járdán, majd átszakította egy családi ház kerítését, és a ház udvarán állt meg öt-hat méterre a kerítéstől. Az autóban hárman utaztak, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek. A tűzoltók vágó-feszítő segítségével kiszabadították őket a gépkocsiból.

Két személy súlyosan megsérült abban az autóbalesetben, amely szombaton hajnalban történt a Budakeszi úton. Mint Molnár Péter tűzoltósági szóvivő elmondta, a város irányában haladó Ford Sierra személygépkocsi a 85-ös szám előtt, a lejtőn áttért a csúszós út menetirány szerinti bal oldalára, majd nekiütközött egy villanyoszlopnak, és kidöntötte azt. Az oszlop ráesett a kocsira. Az autóban három fiatal hölgy utazott. Közülük ketten súlyosan megsérültek. A tűzoltók kiemelték őket, majd a sérülteket a mentők kórházba szállították.