Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lelökte apósát a teraszról?

2002.02.27. 11:39
Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, aki egy családi vita során lesett házának teraszról Halásztelken - értesült a HavariaPress. Az 59 éves férfi kedd este szólalkozott össze vejével, akivel közös háztartásban éltek és kapcsolatuk már régebb óta nem volt felhőtlen. A szóváltás után verekedni kezdtek, majd az idősebb férfi egy seprűvel támadt vejére, akivel a dulakodás közben kikerültek a korlát nélküli teraszra.

Az idős férfi ez idáig ismeretlen körülmények között leesett a mintegy két méter magas balkonról és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A dulakodást végig nézte az áldozat felesége és lánya, akik végül kihívták a mentőket. A rendőrség őrizetbe vette az áldozat 32 éves vejét, aki ellen életveszélyest okozó testi sértés miatt indított nyomozást. A nyomozók azt vizsgálják, hogy a férfit szándékosan lökték-e le, vagy véletlenül zuhant le a teraszról.