Jolán
2 °C
4 °C

Budapesti tavaszi nagytakarítás

MTI
2002.03.01. 07:00
A fővárosban szombaton kezdődő tavaszi nagytakarítás miatt hét végén napközben a Margit hídnál, a jövő héten pedig a Váralagútnál kell éjjelente forgalomkorlátozásra számítani. A Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. közlése szerint szombaton és vasárnap délelőtt 9.00 órától délután 14.00 óráig egy-egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett tisztítják a Margit hidat. A Váralagút mosása jövő hétfőtől csütörtökig, minden nap 23.45 órától másnap hajnali 4 óráig tart. Ez idő alatt az alagutat teljesen lezárják.

A részvénytársaság fontos feladatának tekinti a fővárosban a legkülönbözőbb helyeken található illegálisan lerakott sitt és törmelék összegyűjtését, elszállítását és a területek kitakarítását. Péntektől vasárnapig mintegy 1.200 köbméter illegálisan lerakott szemét és törmelék összegyűjtését és elszállítását végzik a Ferihegyi gyorsforgalmi út melletti kiserdőből és a 6-os út menti területekről a tavaszi nagytakarítás keretén belül a közterület-fenntartók.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?