Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megcsonkított holttestet találtak az Óhegy parkban

MTI
2002.03.01. 19:50
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri a X. kerületi Óhegy parkban péntekre virradóan talált megcsonkított holttest azonosításához. Az elhunyt férfi korát, sem pedig személyazonosságát nem sikerült a helyszíni szemle során megállapítani, ezért igazságügyi orvos szakértő bevonásával soron kívüli boncolásra kerül sor. A tetemet a rendőrség járőre az Óhegy parkban a Ganz Mávag korábbi, ma már használaton kívüli bemutató épületében találta meg, közel a Márga utca torkolatához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy akiknek baráti vagy ismeretségi köréből gyanús vagy szokatlan módon tűnt el férfi, és személyesen hosszabb ideje nem adott magáról életjelt, hívja hivatali időben a 443-5372 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést - akár neve elhallgatásával - az ingyenesen a nap bármelyik szakában hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.