Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrkézen a csecsemőgyilkos anya

2002.03.08. 11:40
Mindössze két nap leforgása alatt elfogták, és őrizetbe vették azt a 20 éves ukrán nőt, aki március 5.-én este, Vecsésen megfojtotta ötnapos lánygyermekét. Mint arról korábban beszámoltunk március 6.-án reggel a takarítók halott csecsemő holttestére bukkantak a Kőbánya-Kispest metrovégállomásnál lévő, 82-es buszmegálló szemeteskonténere mellett. Az eredményes nyomozásnak köszönhetően az ukrán anyát rokonai lakásán fogták el.

A nő éppen az ország elhagyására készülődött. A rendőrök őrizetbe vették, és kiskorú személy ellen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. A HavariaPress megtudta, hogy az adatgyűjtés a főváros egészségügyi hálózatára is kiterjedt, és a lakosság is érdemleges információkkal segítette az anya kilétének megállapítását. Ennek köszönhetően a BRFK munkatársai a bűncselekményt követő 48 órán belül kapták el a lelketlen