Ivó, Milán
EUR 383,36 Ft
USD 366,34 Ft
6 °C
26 °C

Személyvonat ütközött egy autóval

MTI
2002.03.19. 10:50
Személyvonat ütközött egy autóval a Nógrád megyei Ludányhalásziban kedd reggel, a gépkocsi vezetője meghalt - tájékoztatta Kaszás Ottó, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Elmondta, az ütközés egy sorompó nélküli vasúti átjárónál történt a Balassagyarmatot Ipolytarnóccal összekötő vonalon. A baleset következtében az egy szerelvényből álló motorvonat maga alá gyűrte az autót.

A mentés még tart, ezért a rendőrség egyelőre nem tudja biztosan, hogy az összeroncsolódott autóban a vezetőn kívül tartózkodott-e másik személy. Balassagyarmat és Ipolytarnóc között előreláthatólag a délutáni órákig nem közlekednek a vonatok, addig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!