Árpád
-2 °C
3 °C

Vesztegetni próbált a dühöngő

2002.03.19. 15:18
Lakásában randalírozott, majd rendőröket akart megvesztegetni egy férfi Balatonalmádiban. Az 52 éves férfi, vasárnap este ittas állapotban, felesége és unokája előtt tört-zúzott a lakásban. A nő kihívta a rendőröket, mondván: ő nem tudja lecsillapítani dühöngő férjét. Az asszony és a 11 éves kislány a ház udvarán várták a járőröket, mert a férfi időközben kizavarta őket a lakásból. A rendőrök kiérkezése után a férj az udvaron folytatta a rendbontást: egy ásóval többször ráütött az udvaron parkoló új autójára.

A járőrök elfogták a férfit és közölték vele, hogy előállítják a rendőrkapitányságon. Ekkor a férfi húszezer forintot ajánlott fel a rendőröknek, ha elfelejtik a történteket. A járőrök visszautasították a pénzt, és őrizetbe vették a férfit, aki ellen garázdaság, kiskorú veszélyeztetése és vesztegetés miatt indult eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?