Árpád
-2 °C
4 °C

Illegális szociális otthon Somogyban

2002.03.21. 20:19
Illegálisan működő szociális otthonra bukkantak a rendőrök Kaposváron és környékén. Közel egy hete egy Nagybajom melletti tanyán hat idős embert találtak, akik egy illegális szociális otthon tagjaiként a ház körül dolgoztak. A rendőrség látókörébe már régebben bekerült ez a vállalkozás, és fél éve a közigazgatási hivatal is megállapította, hogy illegális tevékenységet folytat. Kiderült továbbá, hogy a szociális otthonnak Kaposváron van a központja, a nagybajomi tanyára csak "üdülni" viszik az idős embereket.

A kaposvári székhelynek jelenleg 18 bentlakója van, ám volt, hogy 30 idősnek is otthont adott. A város több köztiszteletben álló polgárának szülei is itt élnek. A rendőrség szabadság korlátozása és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?