Bernát, Felícia
EUR 384,21 Ft
USD 364,31 Ft
8 °C
30 °C

Villanyoszlophoz láncolta magát egy debreceni vállalkozó

MTI
2002.03.28. 18:37
Villanyoszlophoz láncolta magát Debrecenben egy helyi vállalkozó csütörtökön az Új Városháza előtt. Mint elmondta, azért választotta a figyelemfelhívásnak ezt a formáját, mert - állítása szerint - több mint másfél éve kétmillió forinttal tartozik neki az a cég, amely fővállalkozóként építette meg a debreceni Új Városházát egy korábbi irodaházból.

"Ezt a szép házat én is építettem, de a számlám nincs kifizetve" - olvasható azon a transzparensen, amit maga mellé állított az oszlophoz láncolt vállalkozó. Elmondása szerint hétezer négyzetméter álmennyezetet épített be az átalakított épületbe, s ebből 500 ezer forint munkadíjat és 1,5 millió forintos garanciális költséget visszatartott a fővállalkozó, a debreceni Épszer-Generál Részvénytársaság.

A vállalkozó a demonstrációhoz ötórás időszakra kért engedélyt a rendőrségtől, s kilátásba helyezte, hogy a húsvéti ünnepek után ismét a helyszínre megy, s addig demonstrál, amíg nem teljesítik a követelését.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!