Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Villanyoszlophoz láncolta magát egy debreceni vállalkozó

MTI
2002.03.28. 18:37
Villanyoszlophoz láncolta magát Debrecenben egy helyi vállalkozó csütörtökön az Új Városháza előtt. Mint elmondta, azért választotta a figyelemfelhívásnak ezt a formáját, mert - állítása szerint - több mint másfél éve kétmillió forinttal tartozik neki az a cég, amely fővállalkozóként építette meg a debreceni Új Városházát egy korábbi irodaházból.

"Ezt a szép házat én is építettem, de a számlám nincs kifizetve" - olvasható azon a transzparensen, amit maga mellé állított az oszlophoz láncolt vállalkozó. Elmondása szerint hétezer négyzetméter álmennyezetet épített be az átalakított épületbe, s ebből 500 ezer forint munkadíjat és 1,5 millió forintos garanciális költséget visszatartott a fővállalkozó, a debreceni Épszer-Generál Részvénytársaság.

A vállalkozó a demonstrációhoz ötórás időszakra kért engedélyt a rendőrségtől, s kilátásba helyezte, hogy a húsvéti ünnepek után ismét a helyszínre megy, s addig demonstrál, amíg nem teljesítik a követelését.