Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Húsvéti ajándék: 24 milliós villanyszámla

Blikk
2002.04.03. 06:14
Huszonnégy millió forintos villanyszámlát kapott húsvétra egy budapesti fiatalember - írja szerdai számában a Blikk. A számla tanúsága szerint családi házában közel 100 ezer kilowatt áramot fogyasztott el egy hónap alatt. Ez lehetetlen, hacsak nem rejteget a pincéjében óriási teljesítményű ipari gépeket. - Egyetlen villanybojler van a lakásban. Nem hiszem, hogy az annyit fogyaszt, mint amennyi egy atomerőmű éves termelése. Ennyit még a ház sem ér - mondta a férfi.

Az eddig mért legnagyobb fogyasztás 4 ezer forint volt. Mint kiderült: az Elmű számítógépe ugyan jelezte, hogy a számla túl nagy, de az ügyintézőt lekötötték családi gondjai, nem figyelt fel a jelzésre. A fiatalembernek nem kell kiegyenlítenie az ijesztően magas számlát, sőt vigaszdíjat is kapott a cégtől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!