Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Őrizetbe vették a 'vendégszerető' rablót

MTI
2002.04.03. 10:41
Őrizetbe vették a korábban rablás alapos gyanúja miatt körözött Kovács Imrét, a kecskeméti férfi egy héttel ezelőtt vendégének lakását fosztotta ki - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hortobágyi István őrnagy elmondása szerint a 45 éves férfi azzal gyanúsítható, hogy egy középkorú férfi ismerősét meghívta március 26-án a lakására, ahol is két, eddig ismeretlen társával a vendéget megkötözték, kulcsait elvették, majd lakását kirabolták.

Az így szerzett kulcsokkal akadály nélkül bejutottak a foglyul ejtett férfi otthonába, s onnan 2,3 millió forintot érő kincstárjegyet, továbbá mintegy ötszázezer forint értékű arany ékszert, 70 ezer forintnyi készpénzt és mobiltelefont vittek el. A bemutatóra szóló kötvények kiváltása után az elkövetők a sértettet szabadon engedték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?