Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tűzesetek - egy idős asszony meghalt

MTI
2002.04.06. 20:21
Eddig ismeretlen okból kigyulladt egy lakószoba Egerben szombat délután, a lángok eloltása után a tűzoltók a lakásban egy idős asszony holttestére bukkantak - tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyelete az MTI-t. A tűzeset körülményeit tűzvizsgáló szakértő és a rendőrség vizsgálja.
A Zala megyei Nagylengyelben egy jelenleg lakatlan családi ház tetőszerkezete égett le. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok a lakóépület belsejére is átterjedjenek, ám a becsült kár így is 3-4 millió forint.
Késő délután is égett még a nádas - közel 100 hektáron - a Pest megyei Farmoson, a Horgász tónál. A hatalmas szél nehezítette a 30 tűzoltó és 6 önkéntes munkáját, akik 7 fecskendővel dolgoztak a lángok megfékezésén.