Ivó, Milán
EUR 382,99 Ft
USD 365,77 Ft
6 °C
26 °C

Hazasietett a karambolozó sofőr

MTI
2002.04.23. 11:31
Közepesen ittas volt az a férfi, aki gépkocsijával egy tehervonat mozdonyának ütközött a keddre virradó éjszaka Székesfehérvárott - tájékoztatta az MTI-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden. R. Szabó Ágnes elmondta: a személygépkocsi vezetője a fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre, ahol összeütközött a Sárszentmihály irányából közlekedő tehervonat villanymozdonyával.

A mozdony az út menti árokba lökte az autót. A gépkocsi vezetője kimászott az összeroncsolódott kocsiból, majd gyalogosan távozott a baleset helyszínéről. A férfit a rendőrök hajnali fél négykor a lakásáról állították elő vérvételre. A férfi a balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!