Játékpisztollyal rabolt

2002.04.25. 16:06
Saját kisfiának játékpisztolyával rabolt ki egy 43 éves férfi egy munkaruházati üzletet Salgótartjánban. A nógrádi megyeszékhelyen a férfi közös képviselőként sikkasztotta el a lakóközösség negyedmillió forintját. Ezt a pénzt szerette volna pótolni, mikor kisfiának műanyag játékpisztolyára vascsövet ragasztott, és azzal fenyegetőzve ezer forintot zsákmányolt a két hölgyalkalmazottat foglalkozató üzletben.

Az országos körözés és a médiában közzétett fantomképek hatására a férfi épp a rendőrök ünnepén, Szent György napján adta fel magát. Mint kiderült a lakók pénzét játékautomatába ölte, ezért döntött a rablás mellett. A dolog érdekessége, hogy a jogszabályok értelmében minden egyes elrabolt forintért négy, börtönben töltött nappal fizethet majd a többszörösen balszerencsés rabló.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!