Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Frontális ütközés három halott

MTI
2002.04.28. 17:45
Három külföldi állampolgár meghalt abban a boszniai rendszámú Audiban, amely vasárnap délután Dunaföldvár és Paks között, a 6-os út 98-as kilométerszelvényénél, összeütközött egy hazai rendszámú Hondával - tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának (OKF) sajtóügyeletese az MTI-t. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese az MTI érdeklődésére elmondta: az Audi külföldi és a Honda magyar állampolgárságú vezetőjét életveszélyes sérülésekkel szállították a dunaújvárosi kórházba.

A rendőrség eddigi adatai szerint mindkét autó előzésbe fogott, amikor az út felezővonalán nagy sebességgel, frontálisan összeütköztek. A három holttestet a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. A 6-os út forgalmát Dunaföldvár és Paks között a helyszínelés és a roncsok eltávolításának ideje alatt elterelték a Madocsa-Bölcske-Dunakömlőc útvonalra.