Frontális ütközés három halott

MTI
2002.04.28. 17:45
Három külföldi állampolgár meghalt abban a boszniai rendszámú Audiban, amely vasárnap délután Dunaföldvár és Paks között, a 6-os út 98-as kilométerszelvényénél, összeütközött egy hazai rendszámú Hondával - tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának (OKF) sajtóügyeletese az MTI-t. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese az MTI érdeklődésére elmondta: az Audi külföldi és a Honda magyar állampolgárságú vezetőjét életveszélyes sérülésekkel szállították a dunaújvárosi kórházba.

A rendőrség eddigi adatai szerint mindkét autó előzésbe fogott, amikor az út felezővonalán nagy sebességgel, frontálisan összeütköztek. A három holttestet a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. A 6-os út forgalmát Dunaföldvár és Paks között a helyszínelés és a roncsok eltávolításának ideje alatt elterelték a Madocsa-Bölcske-Dunakömlőc útvonalra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!