Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ausztriai baleset magyar áldozattal

MTI
2002.05.11. 14:47
Egy ausztriai balesetben szombaton hajnalban életét vesztette egy pécsi magyar asszony: vele utazó családtagjai, férje és négyéves kisfia könnyű sérüléseket szenvedtek, és az illetékes rendőrség tájékoztatása szerint a déli órákban vonaton hazaindultak. A baleset Haag és Ried között, az A8-as autópályán történt. A magyar család autójába hátulról belehajtott egy macedóniai férfi által vezetett, német rendszámú kocsi. A magyar jármű kicsapódott az útról, s többször átfordult.

Az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe, a férfit és a gyereket kórházba vitték, de már délelőtt megjelentek a rendőrségen, s később hazaindultak. A riedi közlekedési rendőrség ügyeletese elmondta: a baleset oka egyelőre nem tisztázott, az érintettek vallomásai eltérnek egymástól. Az ügyészség a járműveket későbbi vizsgálat céljából lefoglalta.