Ödön
2 °C
11 °C

Balesetet szenvedett a bukaresti magyar nagykövetség diplomatája

MTI
2002.05.13. 11:04
Közlekedési balesetet szenvedett a romániai Ramnicu Valcea városban a bukaresti magyar nagykövetség egyik diplomatája, aki Volkswagen Golf személygépkocsijával egy Daewoo Tico személygépkocsival ütközött az egyik útkereszteződésben. A vasárnap esti balesetben a Tico három utasa közül kettő - egy nő és egy kislány - megsérült. A gyermeket, aki fejsérülést szenvedett, Bukarestbe szállították, mivel a helyi kórházban nem tudták elkészíteni a szükséges röntgenfelvételeket.

A magyar diplomata és utasa a biztonsági övnek köszönhetően sértetlen maradt. A Tico utasai nem használták biztonsági övüket. A helyi rendőrség egyelőre folytatja a vizsgálatot a baleset felelősének megállapítására. Szemtanúk szerint a két gépkocsi ütközését az okozta, hogy a Tico vezetője a tilos jelzés ellenére próbált áthajtani a kereszteződésen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?