Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Marihuána-fogás Hegyeshalomnál

MTI
2002.05.14. 12:23
A vámosok mintegy tízmillió forint értékű labdacsokba préselt marihuánát foglaltak le hétfőn a késő esti órákban a hegyeshalmi határátkelőnél - tájékoztatta a VPOP közleményben kedden az MTI-t. A közlés szerint a 30 éves magyar állampolgár Sz. Róbert Ausztriából belépésre jelentkezett a hegyeshalmi vámhivatalnál Opel Astra típusú személygépkocsival.

A szolgálatot teljesítő pénzügyőr azon kérdésére, hogy van-e bejelenteni való áruja, nemleges választ adott. Ezt követően a kockázatelemzés módszerével kiválasztott személygépkocsi tételes átvizsgálása során a gépkocsivezető ülése mögött egy fekete színű vászontáskából erős illatú fűszerek közül kettő darab, összesen két kilogramm súlyú fűszerekkel kevert marihuánát tartalmazó csomag került elő. Sz. Róbert ellen kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indítottak.