Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Torlódó kamionok Drávaszabolcsnál

MTI
2002.05.17. 09:34
Az ünnepek előtti erős teherforgalom pénteken reggel főként a Horvátországba tartó kamionosoknak okozott gondot, a drávaszabolcsi határátkelőhelyen a kilépés előtt négyórás várakozásra számíthatnak. Az Ausztriába készülő fuvarozók reggel Hegyeshalomnál lényegében várakozás nélkül léphették át a határt és Rábafüzesnél is mindössze egyórás sorállás után eshettek át a vámellenőrzésen, az úti okmányok kezelésén.

Ezúttal az osztrák oldalról magyarországi úti céllal érkező kamionok kényszerültek belépés előtt Rábafüzesnél háromórás, Sopronnál, Hegyeshalomnál két-két órás veszteglésre. Az utasforgalomban kilépéskor csupán Hegyeshalomnál kell egy órát várakozni, belépéskor csak a záhonyi határállomás készteti hasonló idejű sorállásra az átkelőket.