Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Torlódás a Hungária körúti felüljáró felújítása miatt

MTI
2002.05.21. 08:40
Lelassult a forgalom és folyamatos a torlódás a Hungária körúti felüljárón a felújítás miatt szombaton bevezetett korlátozást követő első munkanapon, kedden - tudta meg az MTI a Fővinformtól és a BKV fődiszpécserétől. A fél szélességben lezárt felüljáró miatt a Thököly út felé két szűk sávon, a villamospályát kétszer keresztezve jelzőlámpás irányítás mellett araszolhat a forgalom. Az Árpád-híd felé pedig csak egy széles sávban lehet közlekedni. Így egymás mellett legfeljebb két személyautó fér el, viszont autóbuszból vagy tehergépkocsiból csak egy haladhat ezen a nyomvonalon.

Az átépítés miatt a gyorsjáratú 32-es autóbusz a Kőbánya városközponttól ideiglenesen rövidített útvonalon szállítja az utasokat a Mexikói útig. Az erős forgalom miatt megnövekedett a 332-es autóbusz menetideje is. A forgalomirányítók azt ajánlják az utasoknak, hogy lehetőség szerint inkább villamossal közlekedjenek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?