Erzsébet
1 °C
4 °C

Halálos gázolás a fővárosban: két idős asszony az áldozat

MTI
2002.06.02. 11:08
Százezer forint díjat ajánlott fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője a vasárnap reggeli halálos kimenetelű budapesti gázolást elkövető gépkocsivezető nyomravezetőjének - tájékoztatta a BRFK sajtóügyeletese vasárnap az MTI-t. Eddig tisztázatlan körülmények között reggel négy óra után a Batthyány térnél, a Bem rakparton a Margit híd irányából a Lánchíd felé tartó, feltehetően fehér színű Opel típusú gépjármű három gyalogost elütött.

Közülük két idős asszony a helyszínen életét veszítette, egy nő könnyű sérülést szenvedett. Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A BRFK sajtóügyeletese elmondta: a gázoló autó jobb első sárvédője és visszapillantó tükre megsérült a baleset következtében. A gázolásnak szemtanúi is voltak. A BRFK körözi a keresett gépjárműt és vezetőjét, és kéri a szemtanúk jelentkezését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?