Árpád
-2 °C
4 °C

Fegyveres rablás Tiszakécskén: sokkot kapott az eladó

Inforádió
2002.06.05. 13:35
Fegyveres rablás történt szerda délelőtt Tiszakécskén, egy vegyes kereskedésben. Délelőtt két férfi fegyvernek látszó tárgyat fogott a tiszakécskei vegyeskereskedés eladónőjére, és kényszerítették a bevétel átadására. A megrémült eladónő, először nem vette komolyan a fenyegetést, majd lassan elkezdte a pénzt kiszedni a pénztárgépből, de az egyik rabló ezt nem győzte kivárni, és belemarkolt a kasszába. Ezután a két rabló elmenekült.

A 20 év körüli eladó sokkot kapott, ezért - a rendőrség közlése szerint - nincs igazán kihallgatható állapotban. Annyit azonban elmondott, hogy a rablók egy közeli utcába távoztak, ahol autóba ültek. Az eladónő leírása alapján a rendőrök megkezdték a keresést, s értesítették a szomszéd megyéket is. Szolnokon a rendőrök egy Volkswagen Polót ellenőriztek, mert felmerült a gyanú, hogy a kocsi három utasa követte el a tiszakécskei rablást. A gyanúsítottak kihallgatása szerda délben még tartott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?