Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos baleset az 51-es úton

MTI
2002.06.07. 17:57
Befejezték a keresését annak a két személynek, aki állítólag benne ült az 51-es úton Dunapataj és Szelíd között a pénteken délután felborult személygépkocsiban - tájékoztatta az MTI-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Rákosi Mihály alezredes közölte: időközben teljes bizonyossággal kiderült, hogy nem négyen, hanem csak ketten ültek a balesetet szenvedett kocsiban. Elmondta: egy személyautó eddig ismeretlen okból egy kanyarban kisodródott, többször megfordult, majd felborult.

Megerősítette: az egyik személy - még nem tudni, hogy ő vezette az autót, vagy utas volt - beszorult az autóba és életét vesztette. Egy másik férfi pedig súlyos, de nem életveszélyes nyaki és gerincsérülést szenvedett, miután kirepült a felborult autóból. Mindkét férfi 35 éves, budapesti lakhelyű. A baleset körülményeit a rendőrség tovább vizsgálja.