Judit
2 °C
7 °C

Bántalmaztak egy újságírót Vácott

MTI
2002.06.09. 18:26
Bántalmaztak egy újságírót vasárnap Vácott, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy egy teherautó sofőrje építési törmeléket hagyjon ott a Duna-parton. A bulvárlap újságírója az MTI-nek név nélkül nyilatkozva elmondta: miután a teherautóról a sofőr leszórta az építési törmeléket, ő megpróbálta maradásra bírni, amíg a környezetvédelmi szakember a helyszínre ér. A teherautó előtt állt, amikor a sofőr elindította a járművet, így kénytelen volt felkapaszkodni annak motorházára, s több utcán keresztül az ablaktörlő-lapátba kapaszkodva próbálta megőrizni egyensúlyát.

Az újságíró beszámolója szerint, miután megállt a teherautó, a sofőrrel szóváltásba keveredtek, s a férfi többször megütötte őt, majd dulakodtak. Jelezte: garázdaság miatt feljelentést tehetett volna, de nem élt ezzel a lehetőséggel, mert a rendőrség ilyenkor hivatalból indít eljárást közlekedési bűncselekmény gyanúja miatt, az illegális szemét elhelyezés ügyében pedig a környezetvédelmi hatóság vizsgálódik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?