Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Lezárult a nyomozás a rendőrtábornok ügyében

2002.06.10. 16:33
Lezárult a nyomozás annak a dandártábornoknak az ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy ittasan halálos közlekedési baleset okozott. A HavariaPress úgy tudja, hogy a Szabó Péter ellen halált okozó ittas vezetés alapos gyanúja miatt a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal által indított pótnyomozás lezárult, és az ügy vádemelési szakaszba jutott. A hatóság harminc napon belül határoz arról, hogy vádat emelnek-e a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának korábbi vezetője ellen. A magas rangú rendőrtiszt ügyében a Pest Megyei Ügyészségi Nyomozó Hivatal korábban már vádemelési javaslattal élt, azonban a vádemelés nem történt meg, hanem az eset körülményeinek tisztázására pótnyomozást rendeltek el.

A dandártábornokot azzal gyanúsítják, hogy ittasan vezette szolgálati autóját, mikor belerohant egy teherautóba. A balesetben a rendőrtábornok egyik munkatársa életét vesztette. Azt, hogy Szabó Péter pontosan mennyi alkoholt fogyasztott a nyomozásnak nem sikerült megállapítania.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?