Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magatehetetlen, 66 éves nőt erőszakolt meg

2002.06.13. 16:22
Tizenöt év fegyházra ítélte a Borsod Megyei Bíróság azt a fiatalembert, aki megölt és megerőszakolt egy 66 éves idős asszonyt. A HavariaPress információi szerint az Olaszliszkán élő 22 éves férfi tavaly februárjában italozni akart, ezért - pénz hiányában - betört az ismerős nőhöz.

A nyugdíjas felébredt a motoszkálásra, felkapcsolta a villanyt és meglátta a betörőt, aki leütötte az idős asszonyt, majd miután az a földre esett tovább verte. Ezután az ágyra fektette, összeszedte a lakásban található értékeket, megerőszakolta a nőt, majd elmenekült. A nő halálának okát nem sikerült pontosan megállapítani, így azt sem, hogy a nemi erőszak idején még életben volt-e vagy sem. A férfi beismerte tettét, azonban tagadja, hogy közösült volna a már magatehetetlen nővel, ennek tényét azonban az orvosszakértő bebizonyította. Az ítélet nem jogerős.