Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maximumot kapott a fajtalankodó

2002.06.26. 08:44
A kiszabható legnagyobb büntetést mérte a Tolna Megyei Bíróság kedden jogerős ítéletében Szekszárdon egy nemi erőszak miatt bűnösnek talált fiatalkorú ügyében. A fiú és felnőttkorú társa egy tizenötéves lányt csaltak el kocsijukkal egy szórakozóhelyről azzal az ürüggyel, hogy hazaviszik. A lány otthona helyett azonban egy kietlen területre vitték, ahol megfenyegették: ha nem tesz kedvükre, akkor mégy húsz férfit hívnak oda, akik megerőszakolják. Ezután többször, többféleképpen fajtalankodtak a kislánnyal. A lány a megaláztatást követően nem mert hazamenni, Budapestre szökött és ott egy karitatív szervezetnek mondta el történetét.

A bíróság a fiatalkorú bűnöst a rá kiszabható legnagyobb büntetésre ítélte, öt évet kell börtönben töltenie a felnőtt társa nyolc és fél évet kapott, az ítélet jogerős.