Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elsodort egy vámost az autós, lövésekkel próbálták megállítani

MTI
2002.07.18. 16:25
Lövésekkel próbált megállítani csütörtökön Bátonyterenyén egy ellenőrzés elől menekülő autóst egy vámos, miután társát a férfi elsodorta kocsijával. Pintér Gyula, a bátonyterenyei rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a férfi ellen korábban jövedéki visszaélés miatt már folyt eljárás, kocsiját csütörtökön követték a vámosok.

Az ellenőrzéskor az egyik vámos épp ki akarta nyitni a kocsi ajtaját, amikor a vezető gázt adott, és elsodorta a hatóság munkatársát, aki az esés következtében könnyebb horzsolásos sérüléseket szenvedett. Kollégája közben három lövést adott le az autó gumijaira, de a golyók a rendszámtáblát találták el. A menekülő autóst egy szabadnapos rendőr is igyekezett feltartani, sikertelenül. A férfit végül elfogták Bátonyterenyén, a rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást ellene.