Szilvia
5 °C
16 °C

Mikrobusz ütközött személykocsinak Csongrádban

MTI
2002.07.19. 20:24
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken Csongrád megyében a bajai úton, az ásotthalmi kereszteződésben: egy személygépkocsi mikrobusznak ütközött. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Bárány Zoltán az MTI-nek elmondta, hogy a személygépkocsi vezetője, egy 58 éves szegedi férfi a helyszínen életét vesztette.

A szóvivő tájékoztatása szerint a személygépkocsi vezetője egy munkagépet akart megelőzni egy kanyarban. A munkagép mellé érve észlelte a szembejövő mikrobuszt, ezért visszarántotta a kormányt, a hirtelen mozdulattól a kocsi az esőtől nedves útpadkára futott. Ott megcsúszott, átsodródott a túloldalra, és összeütközött az éppen odaérkező mikrobusszal. A személygépkocsi vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a járműből, az életét már nem lehetett megmenteni. A mikrobusz utasai közül egy személyt szállítottak kórházba, sérüléséről a szóvivő még nem tudott nyilatkozni

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?