Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pálffy István súlyos autóbalesete

2002.07.20. 17:44
Szombaton délután 15:30-kor egy Jaguár típusú személygépkocsival Pálffy István a TV2 műsorvezetője Budapestről Miskolc felé haladt az M3-as autópályán, amikor a 39. és 40. kilométer között vízátfolyásra futott, megpördült, és a kocsi jobb oldalával a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Az ütközés következtében az autó felborult.

Pálffy Istvánt mentőhelikopter szállította az Országos Baleseti Intézetbe súlyos sérülésekkel. A kocsiban utazó felesége és két gyermeke könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a szalagkorlát átfúrta a járművet, így amíg a tűzoltók nem szabadítják ki az autót, addig a forgalomban fennakadásra lehet számítani az autópályán.