Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Itthon kezelik a Horvátországban villámcsapást szenvedett házaspárt

MR
2002.07.23. 11:13
Már itthon, a Kútvölgyi Kórházban kezelik azt a két fiatalt, akit Horvátországban Rab-szigetén villámcsapás ért néhány napja. A házaspárt hétfő este a Szamaritánus Mentőszolgálat hozta haza a rijekai kórházból. Az állapotuk kielégítő. Már egyikük sincs életveszélyben, ezért elképzelhető, hogy hamarosan elhagyhatják a kórházat. A feleség már sétálgat, de a férj állapota is kielégítő.

A baleset néhány napja történt, amikor a házaspár Rab-szigetén egy adótorony mellett tartózkodott. A villámcsapás miatt a fiatalember életveszélyes, a fiatal nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A rijekai kórházban állapotukat stabilizálták. A házaspárnak egyébként van gyermeke is, de őt nem vitték magukkal Horvátországba, így ő megúszta a balesetet. A párnak volt utasbiztosítása, ezért mind a külföldi kórházi kezelés számláját, mind a szállítási költséget a biztosító állja, az Egészségbiztosítónak így már csak az itthoni kezelést kell térítenie.