Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két cserbenhagyás egy napon

MTI
2002.07.28. 13:37
Két kerékpárost gázoltak el Bács-Kiskun megyében szombaton, mindkét járművezető elmulasztotta a segítségnyújtást - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel vasárnap. Ferenczi László alezredes elmondta, hogy az egyik kerékpáros, egy 55 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a másikat életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A halálos baleset Tiszaalpár és Kiskunfélegyháza között történt valamivel 21 óra után, okozóját, egy német állampolgárt néhány óra múlva őrizetbe vette a rendőrség Tiszaalpár-Borsihalom egyik tanyáján. A másik baleset Kecskemét külterületén, az 5-ös számú főúton történt, ahol egy 24 éves városföldi fiatalembert gázolt el egy ismeretlen járművezető, aki megállás nélkül továbbhajtott a helyszínről. A baleset okozóját jelenleg is nagy erőkkel keresi a rendőrség.