Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kisiklott egy vonat Washington közelében

MTI
2002.07.29. 23:15
Kisiklott egy személyszállító vonat hétfőn az amerikai főváros, Washington közelében: a balesetben legalább hatan súlyosan megsérültek.

Az Amtrak vasúti társaság Chicagóból Washingtonba tartó, hat kocsiból álló szerelvénye Maryland államban, Kensington és Washington között eddig nem közölt okokból elhagyta a pályatestet.

Az oldalra dőlt vagonokból az utasok az ablakokon keresztül menekültek ki. A hat súlyosabb sérülten kívül több vérző emberről érkezett jelentés, ők azonban saját lábukon hagyták el a vonatot.

A baleset helyszínéről egy fotóriporter a CNN amerikai hírtelevíziónak arról számolt be, hogy a jelek szerint szerencsére a szerelvény nem gyulladt ki. Legutóbb áprilisban négyen vesztették életüket és 195 személy megsérült, amikor egy Floridába tartó vonat siklott ki.