Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bezárkózott autójába a rendőr elől egy ittas vezető

MTI
2002.07.30. 13:03
Kevés híján autójával együtt állítottak elő kedden egy ittas járművezetőt a szombathelyi rendőrök - közölte Szalai Ferenc százados, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Kedden reggel Szombathelyen, a Jáki úton egy autó eltorlaszolta az egyik forgalmi sávot, a jármű mellett szemtanúk egy dülöngélő férfit láttak. Amikor a férfi észrevette a közeledő járőrautót, beszállt az autójába és bezárkózott. A láthatóan ittas férfi többszöri felszólítás ellenére sem nyitotta ki az ajtókat, ezért a rendőrök úgy döntöttek, hogy autójával együtt szállítják el, illetve állítják elő.

A rendőrök már megrendelték a trélert, amikor az autó vezetője arra hivatkozott, hogy belülről nem tudja kinyitni az ajtót, ezért állítása szerint telefonon arra kérte egy ismerősét, hozza oda a jármű pótkulcsait. A helyzet közel öt órányi huzavona után oldódott meg, amikor az ismerős előállt a kulcsokkal. A szombathelyi férfit ittas járművezetés gyanúja, valamint igazolás megtagadása miatt előállították a városi rendőrkapitányságon.