Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kutyatámadás Nyíregyházán

MTI
2002.08.01. 10:34
Két embert, köztük gazdáját is megtámadta egy nemét juhász keverék kutya szerdán késo este Nyíregyházán, az egyik áldozat súlyosan megsérült. Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a családhoz látogatóba érkező férfi nem vette észre, hogy a kertben éveken át láncon tartott kutya szabadon volt. Az eb többször megharapta a férfit, és amikor gazdája, egy nő kiment a lakásból, a kutya őt is megtámadta.

A két ember ezután bemenekült a házba, és értesítette a rendőrséget. A járorök a gyepmestert hívták, aki altató lövedékkel tette ártalmatlanná a kutyát, majd elszállította. A sérülteket ezután szállították kórházba, ahol kiderült, hogy a férfi súlyos kar- és lábsérüléseket szenvedett, míg a nő könnyebb sebekkel megúszta kutyája támadását.