Árpád
-2 °C
4 °C

Gyerekkoponyát találtak a Tiszában

MTI
2002.08.01. 10:41
Megtalálták egy korábban Szamosba fulladt férfinek a holttestét, a Tiszából pedig egy több éve a vízben lévő gyermekkoponya került elő szerdán - tájékoztatta csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t. A közlés szerint a holttest annak a szamosszegi férfinek a földi maradványa, aki még július közepén tűnt el, és valószínuleg fürdés közben a Szamosba fulladt.

A férfi holttestén az elsődleges orvos szakértoi vizsgálat bűncselekményre utaló körülményt nem állapított meg. A Tiszából előkerült gyermekkoponyán sem állapított meg külsérelmi nyomot az orvos szakértő. A vizsgálat feltételezése alapján a koponya egy öt évnél idosebb gyermeké és már több éve a vízben lehetett. Az emberi maradvány eredetének kiderítésére a rendoség folytatja az eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?