Erzsébet
1 °C
4 °C

Sikertelen kísérlet a böfögés világcsúcsának megdöntésére

MTI
2002.08.05. 13:43
Hiába kísérelte meg saját böfögési világrekordjának megdöntését a hétvégén egy 33 éves londoni tisztviselő, Paul Hunn. A londoni Science Museum termeiben ugyanis többszöri próbálkozásra is csak egyetlen, 110,5 decibel hangerejű böfögést sikerült hallatnia, amivel alaposan elmaradt saját 2000 áprilisi 118,1 decibeles történelmi világrekordjától. Akkori böfögésének hangerejét ugyanis légkalapácséhoz vagy felszálló repülőgépéhez hasonlították.
"Ma nagyon erős nyomás alatt állott" - mondta megértően a sikertelen kísérlet után Della Howes, a Guinness Rekordok Könyvének kiküldött ellenőre. Hunn bejelentette, újból próbálkozik, mihelyt úgy érzi, hogy jobb formában van. "Apám gyűlölte, ha gyermekkoromban a böfögést gyakoroltam, de most már kezd lassan hozzászokni" - idézte a dpa a rekordert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?