Erzsébet
1 °C
4 °C

Elraboltak egy pénzszállító kocsit Komárom közelében

MTI
2002.08.06. 20:50
Két kommandós felszerelésbe és egy új küllemű rendőr egyenruhába öltözött személy megállított az M1-es autópályán Komárom közelében kedden délután egy pénzszállító autót, a sofőrt megkötözték, majd a járművel elmenekültek a helyszínről - tájékoztatta az MTI-t a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Elmondta, hogy a jármű a városból haladt az autópályán, amikor a tettesek megállították.

A pénzszállító sofőrjét igazoltatás ürügyén kiszállították az autóból, megkötözték, csuklyát húztak a fejére, majd egy BIT forgalmi rendszámú fehér Golffal Csém község közelében a szántóföldön kitették. A tettesek a pénzszállító autóval hajtottak el a bűncselekmény helyszínéről. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a járművet még keresik, az elrabolt pénz nagyságáról még nincs információ.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?